Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Könyvek Segédlet a lovarda megtartásához

Segédlet a lovarda megtartásához

Segédlet a lovarda megtartásához

vitéz Bíró József

"A könyv szerzője azon kevés nagyszerű lovas szakemberek egyike, aki nemcsak kivételes művelője volt a díjlovaglásnak - 1940-43 között Magyar Bajnok volt - , hanem le is tudta jegyezni szakmai hitvallását, amellyel nagy segítséget nyújtott kora, és az utókor lovas nemzedéke számára.

Ahhoz, hogy a mai lovas társadalom egységes képet tudjon alkotni a XX. századi magyar lovas életről, jó szívvel ajánlom figyelmükbe vitéz Bíró József könyvét."

                                                                         (Dallos Gyula)

Nyelv :          Magyar

Megjelenés : Gabbiano, 2003

Kötésmód :   Papír

Oldalszám :  89

Ár:                1.500 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István
 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés