Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Fradisták - Az FTC labdarúgói 1900-1980

fradistak

Nagy Béla: Fradisták - Az FTC labdarúgói 1900-1980

 

Újabb kiadvánnyal gazdagodott a fradisták eddig sem szegényes házi könyvtára. A könyv szerzője régi ismerősünk, s biztos vagyok benne, hogy lelkiismeretes és hozzáértő munkáját ezúttal is örömmel vesszük valamennyien. Ami az újabb könyvet illeti, nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogy ennyire sokoldalú, minden apró részletre kiterjedő összeállítás nemcsak itthon, de külföldön sem jelent meg egyesületi labdarúgókról. Ezért is külön köszönetünket fejezzük ki mi, játékosok Nagy Bélának a "búvárkodásért", mert több mint 500 labdarúgó adatait nem lehet máról holnapra papírra vetni. A könyvet arányaiban, feldolgozási módjában jónak tartom, s nagyon hitelesnek azt a baráti, szeretetteljes méltatást is, ahogy a régi és mai játékosokat bemutatja. Azt hiszem, ezáltal - különösen az idősebb szurkolók előtt - újra megelevenednek a régi, felejthetetlen mérkőzések, emlékek, s ha rövid időre is - e könyv olvasásáig - ők is visszafiatalodnak néhány évet...
A "legifjabb Fradi-mű" hangneme nagyon rokonszenves, és ezen ne is csodálkozzunk, hiszen Nagy Béla az FTC régi munkatársa, így érthető az a lelkesedés, közvetlenség, szeretet és elsősorban az idősebb játékosok iránti tisztelet, ahogy a zöld-fehér labdarúgókról megemlékezik. Tiszta szívből kívánom Nagy Bélának, hogy az Üllői úti pályáról menjen majd nyugdíjba, de addig is próbálja meg gazdagítani kiadványainak számát, hiszen a Fradi-könyvespolcon van még üres hely...


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Sportpropaganda, 1981

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    230

Ár:                  1500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés