Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A múlt illatai

A múlt illatai

Molnár Gézáné: A múlt illatai

"Ismerik-e az olvasók, hogy milyen illatok voltak kedveltek hajdanában? Tudják-e, hol volt a Kosztelitz drogéria? Ki volt Bárdi Sándor, Baeder Hermann, vagy Frank Márton? Mit gyártott a Savoly gyár? Mi a kyxelés? Mit rejtenek az Odol, Ovenall, Exotic, Velmetina, Eau de Cologne Russe szavak?

E könyv nem szakkönyv, nem tudományos mű, hanem az illatok szeretete által létrehozott olvasmányos, ismeretterjesztő könyv."  Molnár Gézáné

 

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : HOGYF Editio, 2001

Kötésmód :   Karton

Oldalszám :  159

Ár:                4.500 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés