Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Egyéb antikvár könyvek Antikvár riportkönyvek, életrajzok Faludy fehéren-feketén - Beszélgetések Faludy Györggyel

Faludy fehéren-feketén - Beszélgetések Faludy Györggyel

faludy feheren feketen 1 

faludy feheren feketen 2faludy feheren feketen 3 

Faludy-Kovács Fanny: Faludy fehéren-feketén - Beszélgetések Faludy Györggyel

 

A kötet beszélgetéseiben Faludy György vall szerelmeiről – férfiról-nőről egyaránt –, hosszú életének messze földre vezető útjairól, barátairól is. Beszél olvasóiról, a fiatalokba vetett végtelen hitéről és sok minden egyébről ami a vacsoraasztalnál, egy kedélyes esti beszélgetés során csak szóba kerülhetett közte és szerelme, barátai közt. A költő visszatérő témái ezúttal új látószögből kerülnek reflektorfénybe, s emellett sokat megtudhatunk arról is, hogy mit gondolt Faludy saját fogadtatásáról, illetve arról, hogy mi foglalkoztatta önmagával és a világgal kapcsolatosan élete utolsó időszakában.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Alexandra Kiadó, 2007

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    189

Ár:                  1400 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés