Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Motorkerékpárok képes enciklopédiája

motorkerekparok kepes enciklopediaja

Ronald Brown: Motorkerékpárok képes enciklopédiája

A motorkerékpárok és a motorkerékpárosok kalauza

 

A motorkerékpárok szerelmesei számára nélkülözhetetlen, összefoglaló kézikönyv, több mint 600 archív és új fényképfelvétellel gazdagon illusztrálva mutatja be a különböző géptípusokat és pilótáikat. A motorkerékpározás világa: A motorkerékpárok történetét taglaló részben önálló fejezetek szemléltetik a sport- és versenygépek, a túraváltozatok, a custom gépek és a csúcsmodellek fejlődését, s számos más érdekesség mellett azt is megtudhatjuk, miként hasznosították a motorkerékpárokat háborúban és békeidőben, s hogyan jelennek meg ezek a járművek például a filmek világában. A motorkerékpárok A-tól Z-ig: A szerző ábécérendben haladva, fényképekkel illusztrálva és hiteles, minden lényeges részletre kitérő szöveges ismertető kíséretében mutatja be az egyes márkákat. A motorkerékpárok világának szimbolikája közismert: a "vasparipák", az ellenállás, a függetlenség és az ellenkultúra jelképei, míg "pilótáik" - a riderek - az országutak hercegei. Ezt a szellemiséget tükrözi Roland Brown könyve, melyet mindenki haszonnal forgathat, akit megérintett már a motorkerékpárok varázsa.

 

Tartalom

 

A motorozás világa 6
A motorkerékpár története 8
A motoros szemével 24
A motorkerékpárok és felépítésük 42
Sport két keréken 64
Motorkerékpárok A-tól Z-ig 94
Mutató 256

 

Nyelv :           Magyar  

Megjelenés :  Új Ex Libris, 1996

Kötésmód :    kartonkötés, papírborító

Oldalszám :   256

Ár:                 4500 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés