Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A kerttervezés története és gyakorlata

Ormos Imre: A kerttervezés története és gyakorlata

"A kert művészi szándékú alakításának sokezer éves történeti múltja van. Az egyes korszakok kertjeiben tükröződik a kor világnézete, a kor embereinek viszonya a természethez, a kertek magukon hordják a kor bélyegét tartalomban és formában egyaránt.

A hazai kertépítészeti szakirodalom nemzetközi hírű alapművet, generációk megbecsült tankönyvét a magyar kertépítészet tudományos megalapozója dr. Ormos Imre (1903-1979) Kossuth-díjas egyetemi tanár - munkásságának szellemében tevékenykedő 'Ormos Imre Alapítvány' hívta létre. Az Alapítvány célja a hazai kertművészet és tájépítészet fejlődésének segítése, értékeinek feltárása és megismertetése. Ezen általános célon belül első feladatának tekintette a névadójának életművét összegző, legutóbb 1967-ben megjelent enciklopédia kiadását."

 

Nyelv :          Magyar

Megjelenés : Mezőgazdasági Kiadó, 1967

Kötésmód :   Vászonkötés papírborítóban

Oldalszám :  579

                   A példány elfogyott. Előjegyezhető!

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István  

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés