Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Új magyar szignótár

uj magyar szignotar

Don Péter: Új magyar szignótár

 

Az ÚJ MAGYAR SZIGNÓTÁR első megjelenése óta eltelt öt évben sokféle tapasztalat, vélemény gyűlt össze a kötetben közreadott anyagról. Ezeket igyekeztünk maximálisan figyelembe venni a második kiadás előkészítése során. Az eredeti koncepción, a bevált formán és szerkezetén nem változtattunk, viszont rengeteg javítást végeztünk el mind a szignatúrák, mind az adatok terén. Tisztult és bővült is a közölt képanyag. Kiszűrtük a nehezen értelmezhető, a reprodukció során bizonytalanná vált írásképeket, és ahol szükségesnek láttuk, újabbakat kutattunk fel. Átvezettük az adatokban a legújabb kutatások, illetve az elhalálozások miatt bekövetkezett változásokat, ahol pedig .kellett, pontosítottunk. Mindamellett felvettünk a listába jó néhány újabb, főként külföldön élő magyar művészt is, akik az elmúlt években kerültek a hazai gyűjtők látóterébe.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   DecoArt könyvek-Panton Bt., 2010

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    159

Ár:                  5500 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés