Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Repülési lexikon I-II.

 repulesi_lexikon_1

repulesi_lexikon_2

Repülési Lexikon 1-2.

Főszerkesztő: Szabó József

A Repülési Lexikon két kötete mintegy 5000 címszót tartalmaz. Ezek átfogják a repüléselméletet, a repüléstörténeti és technikai tárgyköröket, a sportrepülést, a légi közlekedést, a katonai repülést, a repülőgép-tervezést és- gyártást, valamint a repülés földi és légi kiszolgálásával kapcsolatos témaköröket. A gazdagon illusztrált színes műmelléklet többek között bemutatja a Magyarországon tervezett és gyártott, valamint a katonai szervezetekben rendszeresített repülőgéptípusokat az 1910-es évektől napjainkig, egyben a repülés semmihez nem hasonlítható szépségeit.

 

Nyelv :           Magyar  

Megjelenés : Akadémiai Kiadó, 1991

Kötésmód :    kartonkötés

Oldalszám :   623+600

Ár:                 8000 HUF   

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István
 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés