Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Általános kislexikon I-II.

altalanos kislexikon 01altalanos kislexikon 02

Bárány Lászlóné, Rostás Sándor, Szlávik Tamás, Szegedi Eszter: Általános kislexikon I-II.

I. kötet: A-K/II. kötet: L-Z

 

A Magyar Nagylexikon Kiadó által megjelentetett újabb ismerettár, a kétkötetes Általános Kislexikon mindenki számára jól használható tudásbázis, az alaptájékozódást segítő közismereti lexikon, amely adatgazdasg szócikkeivel gyors és egyszerű ismeretszerzési-tájékozódási lehetőséget nyújt az emberi kultúra, a művészetek, a történelem, az irodalom, a technika, a társadalom- és természettudományok területein. E kiadványunk a 19 kötetes, sikeres Magyar Nagylexikon tudásanyagának esszenciája. A Kislexikonban több mint 28000 szócikk és mintegy 7000 illusztráció van. A második kötet végén térképmellékletet közlünk.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Magyar Nagylexikon Kiadó, 2005

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító, kartontok

Oldalszám :    1987

Ár:                  6000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés