Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Egyéb antikvár könyvek Antikvár lexikon, enciklopédia Jazz-zenészek lexikona - Guinnes ki kicsoda a jazzben?

Jazz-zenészek lexikona - Guinnes ki kicsoda a jazzben?

jazz_zeneszek_lexikona

Larkin, Colin (szerk.): Guinnes Jazz-zenészek lexikona - Ki kicsoda a jazzben?

                                Miles Davis emlékének ajánljuk

A magyar jazzkedvelőket mindeddig nemigen kényeztette el a hazai könyvkiadás, és ha ezt mondjuk alighanem igen enyhén fogalmaztunk. Pedig táboruk igen jelentős, és nőni látszik. Sok-sok éve már, hogy Magyarországon nem jelent meg a jazzról olyan összefoglaló, gyakorlati jellegű kézikönyv, amely ennek a tábornak - a régi rajongóknak és a "kezdőknek" egyaránt - segítene az eligazodásban.

 

Nyelv :          Magyar

Megjelenés : Kossuth, 1993

Kötésmód :   műbőr

Oldalszám :  478

Ár:                6000 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés