Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Az üzleti kultúra enciklopédiája

uzleti_kultura_enciklopediaja

Az üzleti kultúra enciklopédiája

Alapvető információk százhárom ország gazdaságáról, társadalmáról, kultúrájáról, üzleti etikájáról, szokásairól, furcsaságairól, nőpolitikájáról,...

A könyv százhárom országról közli a gazdaságára, társadalmára vonatkozó legfontosabb tényeket, majd részletesen leírja a rá jellemző külkereskedelmi magatartás jellegzetességeit a kézfogástól a névjegyváltásig, a tárgyalási szokásoktól a döntéshozatali mechanizmusig, majd bemutatja a különlegesnek számító viselkedési szokásokat, végül általános illetve nagyon is egyedi jó tanácsokat ad az olvasónak az egyes országok polgáraival szemben követendő magatartásra. Számos hasznos információt közöl az utazással kapcsolatban is, majd fölsorolja a legfontosabb helyi tömegkommunikációs forrásokat és az egyes országok internet-hozzáférési adatait.

Nyelv :          Magyar 

Megjelenés : Gemini Kiadó, 1998 

Kötésmód :   papírkötés 

Oldalszám :  427 

Ár:                3600 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István
 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés