Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Magyar katonai egyenruhák 1945-1956

Baczoni Tamás: Magyar katonai egyenruhák 1945-1956

A magyar viselettörténet egyik igen változatos, de kevéssé ismert és kevéssé kutatott területe az 1945 utáni időszak, pedig a második világháború utáni magyar katonai egyenruhák fejlődéstörténete nem kevés tanulsággal szolgálhat a ma emberének. A szállóigévé vált mondat- "nagy hadsereg fegyverkezik kis hadsereg öltözködik"-messzemenőkig érvényesült a második világháború utáni magyar fegyveres erőknél, 1945-1990 között a hadsereg hatszor esett át radikális "átöltöztetésen".

 

Nyelv:           Magyar

Megjelenés:  Huniform, 2008

Kötésmód:    Karton

Oldalszám:   207 

Ár:                8.500 HUF

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky IstvánBővebben: http://www.budapestantikvarium.hu/antikvar-konyvek/antikvar-muveszeti-konyvek/antikvar-festeszeti-konyvek/1184-jean-cassou-chagall.html#ixzz17jWPZAb9
 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés