Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A fehér folt

feher folt 1957

Rejtő Jenő (P. Howard): A fehér folt

 

"A fehér folt" 1937-ben jelent meg, sorrendben a harmadik Howard-regény. A kiadó ezt is megcsonkította, 75 oldalt kihúzott a magándetektív leveleiből, a humoros részekből. A regény élesen bírálja a gyarmatosítási módszereket, de érezni a kiadó kezét a regény befejezésén, az erőltetett happy-enden s a regény egész menetében megnyilvánuló kettősségén: a gyarmatosítás bírálata helyenként vállalkozik a bennszülöttekkel való embertelen bánásmód elfogadásával. Az igazi Howard-humor a nevetséges magándetektív leveleiből árad. Nagy kár, hogy az író gazdag hagyatékában nem sikerült megtalálni a regényből kihagyott részek kéziratát.

 

Nyelv :           Magyar  

Megjelenés :  Albatrosz Könyvek, 1957

Kötésmód :    papírkötés

Oldalszám :   177

Ár:                 700 HUF   

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés