Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Pofa vizit - Karikatúrák

pofa vizit 01

pofa vizit 02pofa vizit 03 

Megyesi Gusztáv (szerk.): Pofa vizit - Karikatúrák

Grafikus: Pápai Gábor

 

Egy jó karikatúrán nem lehet nem nevetséges a kiszemelt politikus, szép azután végképp nem. Pápai állítólag túl randára rajzolja egy-egy politikus portréját. Már nyilvánosan is a szemére vetették, hogy túlontúl torzít, jobb volna, ha pozitív karikatúrákat rajzolna. Hogy mi az a pozitív karikatúra, nem tudni, olyan lehet, mint a kormánypárti humor. Én nem tudok a vitához hozzászólni, csak azt tudom, hogy Pápai igen kíméletes: kiszemeltjei sokkal randábbak és nevetségesebbek a valóságban, mint a karikatúrákon. Amúgy pedig a kifigurázott urak köszönettel tartozhatnak a szerzőnek, hogy megörökítette őket. Ha nincs ez a könyvecske, két-három év múltán legtöbbjükről azt se tudná senki fia, hogy a világon voltak.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Amana Bt.

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    113

Ár:                  600 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés