Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Szeretek barkácsolni

szeretek barkacsolni

Adam Słodowy: Szeretek barkácsolni

 

A kreativitás fejlesztése és a szabad idő hasznos eltöltése olyan cél, amire mindenkinek törekednie kell. Különösen fontos ez a fiatalok esetében, akikben esetleg egész életükre maradandó nyomot hagy egy-egy kedves játék önálló elkészítése, az érte kapott szülői vagy tanítói dicséret, a siker. Ehhez nyújt segítséget, a szerző e könyve, amely Lengyelországban 7 kiadást ért meg, és kb. félmillió példányban fogyott el. A könyvben található különféle játékokat, modelleket a lengyel tv Csináld magad műsorának nézői is megismerhették.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Műszaki Könyvkiadó, 1984

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    471

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés