Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Akupunktúra és moxibusztió

akupunktura es moxibusztio

Dr. Józsa László: Akupunktúra és moxibusztió - Gyógymód vagy mágia?

 

˝Negyedéves orvostanhallgató voltam, amikor a nem kötelező tárgyként hallgatott orvostörténelem órán először hallottam a tűszúrásos gyógymódról, a kínaiak híres-hírhedt akupunktúrájáról. Az előadó professzor két-három mondattal elintézte az ismertetést... Be kell valljam, nekem is tetszett az eljárás. Nem értettem, hogy az akkor is súlyos gondokkal küszködő gyógyászatunk miért nem használja az akupunktúrát, ha az valóban olyan jó hatású?

Az akupunktúra sokkal több és szélesebb körű, óriási irodalommal bíró eljárás, mint amennyit nálunk az emberek hisznek.

Számtalan kétely, kérdőjel, megmagyarázatlanság veszi körül az akupunktúrát és a belőle kinőtt eljárásokat. Szeretném hinni, hogy ezek ismertetése segíti az olvasót az akupunktúra megítélésében.˝


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Medicina Könyvkiadó, 1986

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    141

Ár:                  700 HUF


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés