Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Látogatók - Ufonauták a Zéta Reticuliról

latogatok

Wendelle C. Stevens: Látogatók - Ufonauták a Zéta Reticuliról

Döbbenetes kapcsolatfelvétel egy másik világ lakóival - Negyedik típusú találkozás!

 

Már az első pillantásra látszik, hogy ez a könyv egy kicsit más mint a többi, amelyek az UFO-król szólnak. Szerzője - Wendelle C. Stevens, a Légierő ezredese - munkája során többször találkozott olyan emberekkel, akik láttak, találkoztak olyan jelenségekkel, vagy netán le is fényképezték, amiket ma UFO-knak nevezünk.
Ebben a könyvben Wendelle egy úgynevezett negyedik típusú találkozás eseményeit igyekszik felderíteni. A különös randevú William Herrmann-nal esett meg, aki már a találkozás előtt is számos alkalommal látta a repülő csészealjakat, sőt fényképeket is készített róluk. Egy alkalommal túl közel jutott az ismeretlen repülő szerkezethez, aminek eredményeképpen emlékezetéből kiesett két és fél óra, és egészen máshol tért magához, mint amire emlékezett.
Mi történhetett ez alatt az idő alatt? A választ Wendelle és Herrmann közösen keresik, miközben újabb rejtélyekre bukkannak, és Herrmann ismét találkozik az idegenekkel.
A könyvben számtalan ufológus, kutató és tudós fejti ki véleményét és végez vizsgálatokat, melyek hivatalos végeredménye szintén megtalálható a műben.

 

Tartalom

 

Előszó 7
A szemtanú előszava 11
A történet háttere 13
A szemtanú 71
A kapcsolat kezdete 79
Újabb fejlemények 99
Újra Charleston 141
A charlestoni UFO újra visszatér 207
A szemtanú összefoglalója 257
Gondoljuk át mégegyszer 267
I. Appendix 279
II.Appendix 287
Az UFO-kkal kapcsolatos "égrengések"
III. Appendix 309
Az idegenek
IV.Appendix 313
Memorandum
Kiegészítés 317


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó, 1992

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    322

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés