Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Figyelnek minket I.

figyelnek minket 1

Raymond E. Fowler: Figyelnek minket I.
Miért vannak itt? Mit akarnak tőlünk? 

 

Raymond E. Fowler ufókutató könyvei nagy sikert arattak az amerikai olvasók körében. Ebben a kötetben egy valóban rendkívüli esettel foglalkozik: Betty Anderasson Luca történetével. Betty-vel már az Elveszett idő c. könyvben megismerkedett az olvasó. A Figyelnek minket folytatja az emlékek még részletesebb leírását és hiteles dokumentumokkal alátámasztott képet ad az eltérítésekről, ahogyan azt sokan - köztük maga a szerző is - átélték. Az eltérített személyek egymástól független beszámolóiban található sok egyezés - az idegenek külső megjelenésének leírása, a vizsgálatok, kísérletek és testen kívüli élmények - mind azt támasztja alá, hogy a földönkívüli látogatók már évek óta köztünk vannak.
A könyvben fény derül arra a titkos szándékra, amely Betty Andreasson és számtalan sorstársa eltérítése mögött húzódik. Kiderül az is, miért vannak itt az idegenek és miért avatkoznak bele az életünkbe.
A Figyelnek minket minden eddiginél közelebbről mutatja be az ufonautákat: megismerhetjük felszerelésüket, tudományos ismereteiket és hatalmukat, valamint azt, amit jelenünkről és jövőnkről tudnak.
Először ez a lenyűgöző könyv közvetíti a földönkívülieknek azt az üzenetét, amelyből kiderül, mi az eltérítések titka. Olyan üzenet ez, amelyet egyetlen földlakó sem hagyhat figyelmen kívül.
A történet második része két hónap múlva jelenik meg!

 

Tartalom

 

Előszó 11
Bevezetés 17
Prológus 19
Előzmények 29
Az arc 45
Hívatlan látogatók 65
Titkos találkozók 87
Tudományos csodák 99
Látogatás a csecsemőotthonban 117
Visszatérés Óz birodalmából 141
Egy tragédia előjelei 159
Ufók és testen kívüli élmények 175


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Édesvíz Kiad, 1992

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    226

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés