Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Tisztítókúra mesterfokon

tisztitokura mesterfokon 

Peter Glickman: Tisztítókúra mesterfokon

 

Vannak természetes gyógymódok, amelyek segíthetnek az embereknek egészségük visszanyerésében és megóvásában. Tapasztaltam, hogy alig egy hónap alatt több, mint száz emberen segített ez az ismeret. Ezért írtam ezt a könyvet. Szilárdan hiszem, hogy minden ember maga felel az egészségéért. Annak, aki egészséges, energikus akar lenni, és jól akarja érezni magát, meg kell tanulnia a hozzá szükséges feltételeket, és azoknak megfelelően kell cselekednie. 

 

Figyeljünk oda, mit engedünk be a szánkon, hogy tornázzunk, szívjunk friss levegőt, és mindenekelőtt ügyeljünka gondolatainkra.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   LUNARIMPEX Kiadó, 2007

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    160

Ár:                  800 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés