Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Misztikus tanítások

misztikus tanitasok

Paul Brunton: Misztikus tanítások

 

A világhírű misztikus író, Paul Brunton utolsó, posztumusz kiadott könyvét tartja kezében az olvasó. A szerző emberöltőnyi tapasztalatát sűrítette egy könyvbe, melyből a Keresők az Örök Tanítás bármely aspektusára vonatkozó kérdéseikre választ kapnak. Legyen szó etikáról, testről, a meditáció fajtáiról, a filozófiáról, az érzelmekről, a különböző vallásokról vagy a legmagasabb filozófiáról -a könyvben mindezekről szó esik-, egy olyan ember ír minderről, aki nem csak megtanulta, hanem meg is élte ezeknek a tanításoknak az igazságát. 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Golyós Toll Kiadó, 2009

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    442

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés