Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Tibeti tanítók titkos tanítása

tibeti tanitok titkos tanitasai

Dr. Hetényi Ernő: Tibeti tanítók titkos tanítása

 

Léteznek-e varázserők, előfordulnak-e természetfeletti jelenségek a tibeti szellemi- és jógagyakorlatok során?
Ezeket a kérdéseket a Dalai Lámának is feltették, aki megerősítette a fentiek valóságát, sőt önéletrajzában, amely magyarul is megjelent, egész fejezetet szentel a tibeti misztikának, és üdvösnek tartaná, ha e kérdésekkel a modern nyugati tudomány is foglalkozna.
Hogy melyek a varázserőket és csodás jelenségeket aktivizáló módszerek, hogyan hangzanak a tibeti tanítók, a guruk utasításai, mit mellőzzön és mit szorgalmazzon a tanítvány, ez képezi a TIBETI TANÍTÓK TITKOS TANÍTÁSAI tárgyát.
A könyv, amelyet az olvasó a kezében tart, e mágikus és misztikus jelenségek filozófiai és teológiai hátterét, gyakorlati megvalósításának módját a tanító és tanítvány kapcsolatát tárja elénk. Szó esik a buddhizmus tibeti formájáról a lámaizmusról, karmáról, újjászületésről, a tudás ösvényéről, érzékfeletti bölcsességről és még sok egyéb a hétköznapi ember számára ismeretlen kérdésről. A könyv előszavát Dr. Benedek István írta, eredeti szövegét Dr. Hetényi Ernő fordította és látta el megfelelő kiegészítésekkel, aki maga is Láma, a magyar buddhista közösség kiemelkedő vezetője volt több mint harminchét éven át.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Trivium Kiadó, 1994

Kötésmód :     sérült papírkötés

Oldalszám :    250

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető.  


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés