Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Kristály gyerekek

kristay gyerekek

Dr. Doreen Virtue: Kristály gyerekek - Útmutató a médiumi képességű gyermekek legújabb generációjához

 

Kik is azok a Kristály Gyerekek? Legelőször a szemüket vesszük észre. Nagyok, áthatóak és életkoruk ellenére bölcsen csillognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mértékig belelátnak lelkünkbe. Ők az új fényküldöttek, akik ma nagyjából hétévesek, s nem olyanok, mint az előző generáció gyermekei.
Az idősebb gyermekeket - hozzávetőlegesen hét és huszonöt év körüliek "indigó gyerekeknek" nevezzük, akik néhány tekintetben osztoznak a kristály gyermekek tulajdonságaikban. Fontos életcéllal érkeztek a Földre. A fő különbség temperamentumokban figyelhető meg. Az indigó gyermekek harcos lelkűek, mivel céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyek mára haszontalanná váltak. Azért vannak itt a Földön, hogy megdöntsék azokat a kormányzati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek mindent tisztséget. Ahhoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentumosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Velük ellentétben a kristály gyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. A kristály gyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek által taposott ösvényből a jövőben profitálnak.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Mandala-Seva Könyvkiadó

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    153

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés