Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Az öngyógyítás teljes rendszere

ongyogyitas teljes rendszere 2

Dr. Stephen T. Csang: Az öngyógyítás teljes rendszere - Belső taoista gyakorlatok

 

"Kevés olyan könyv van, amelyre a kiadó büszke lehet, Csang doktor műve ezek közé tartozik. Az egészségügy területén kevés olyan módszer van, amely ilyen egyszerű gyakorlatokkal ilyen meglepő eredményekhez vezet. Éppen ezért, kérem, próbálják ki! Tegyék félre a kételyeiket, még akkor is, ha a kínai filozófia idegen Önöktől. Végezzék el a gyakorlatokat! Rendszeresen. Három héten keresztül. Higgyék el, az eredmény, a legjobb reményeiket is felülmúlja majd. Bizonyíték erre, hogy ezrével kapom a dícsérő, hálával teli leveleket mindazoktól, akik megelőzték Önöket ebben a kísérletben. S ha már érzik a gyakorlatok jótékony hatását, másokkal is ismertessék meg ezt a könyvet! Ugye Önök is tudják, hogy az egészségnél nincs drágább kincs a világon? Ha szeretteiket megajándékozzák ezzel az egészséggel, szeretetükről tesznek bizonyságot. Nagyon jó egészséget kívánok! Christian H. Godefroy író és kiadó"


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Black & White Kiadó

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    216

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés