Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Masszázs tetőtől talpig

 masszazs tetotol talpig

Fási Katalin: Masszázs tetőtől talpig

Önmasszázs és partnermasszázs/Talpmasszázs/Kézmasszázs/Fülmasszázs/Testmasszázs/Akupresszúra/Csípésterápia/Intimitások/Életviteli tanácsok

 

A szerző a következő Paracelsus-idézetet választotta könyve mottójául: A világon minden bajra megvan a gyógyír.
A szelíd gyógymódok alkalmazása jelentős segítség mind a betegségek megelőzésében, mind pedig a gyógyításban. Bármilyen rohanósak is napjaink, jusson eszünkbe, hogy a víz,- a napfény, a tiszta levegő, a helyes táplálkozás és a rendszeres fizikai aktivitás életünk, egészségünk alapfeltétele.
Sajnos, környezetünket megváltoztatni nem. vagy csak nagyon nehezen, lassan lehet. így egyre-másra kivédhetetlen stresszhatások érnek. A kellemetlenségek ellen a leghatásosabb védekezés, ha megtanuljuk szervezetünk testi-lelki gyógyító erőit mozgósítani. Ennek hatékony módja a talpmasszázs mellett - többek között - a kézmasszázs, a test masszázs, a fülkagylón található reflexpontok masszírozása, a csípésterápia, az akupresszúra, a relaxáció, a különféle fürdőkúrák stb. A témák kiválasztásában az a szándék vezette a szerzőt, hogy a házilag alkalmazható természetes gyógyeljárásokat röviden bemutassa, és megtanítson azok gyakorlati alkalmazására is. E technikák elsajátítását magyarázó ábrák segítik.
Fási Katalin nem riad vissza a kényes témáktól sem. Nagy beleérző képességgel segít megoldást találni az "Intim szférában" felmerülő gondokra, a párkapcsolati válságokra a serdülőkortól az időskorig. A könyvet életmódunkkal kapcsolatos, praktikus egészségügyi tanácsok zárják.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Kossuth Kiadó, 2007

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    207

Ár:                  1300 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés