Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Gyógyítás formával, energiával és fénnyel

gyogyitas formaval energiaval

Tenzin Wangyal Rinpócse: Gyógyítás formával, energiával és fénnyel
Az öt elem a tibeti sámánizmusban, Tantrában és Dzogcsenben

 

A tibeti bön sámánisztikus világnézetében a föld, víz, tűz, levegő és tér öt elemét a természet nyers erői teszik hozzáférhetőkké, és nem fizikai lények kapcsolódnak a természetes világhoz. A tibeti tantrikus szemléletben az elemeket a test ötfajta energiájaként ismerik, és jógimozgásokkal, légzésgyakorlatokkal és vizualizációkkal hozzák egyensúlyba. A legmagasabb tanításokban, a Dzogcsenben az elemeket az egyén sugárzásaként értelmezik, és tiszta tudatossággal érik el. A Gyógyítás formával, energiával és fénnyel az olvasónak gyógyító meditációkat és jógigyakorlatokat ajánl mindhárom szinten. Tenzin Rinpocse célja ezzel a könyvvel, hogy megerősítse a kapcsolatunkat a természetes világ szent arculatával. Magyarázataival útmutatást ad ahhoz, hogy bizonyos gyakorlatok miért szükségesek, és a gyakorlásuk milyen helyzetben hatásos. Kézikönyvet tartunk a kezünkben, melyből megtanulhatjuk, hogyan alakítsuk nyugtalan, korlátozott, kényelmetlen azonosságunkat nyitottá, békéssé és alkalmassá. A világot szintén át tudjuk változtatni, hogy halott anyagból és vak folyamatokból szent tájjá alakuljon, mely életerővel telített, és lények végtelen változatosságával. TENZIN WANGYAL RINPOCSE egyike a kevés, Nyugaton élő bön mestereknek. Ügyes tanító, és több mint tizenöt év m tapasztalata van nyugati gyakorlók vezetésében. A virginiai Charlottesville-ben lévő Ligmincha Intézét alakítója és igazgatója, és Az álom és alvás tibeti jógái és A természetes tudat csodái című művek „Ez a könyv a keleti bölcsesség, spiritualitás és gyógyászat izgalmas és szenzációs keresztmetszete. Az ezeken az oldalakon lévő fenséges ábrázolás emlékeztet minket a spirituális világgal való kapcsolatunkra, ami nélkül a valódi egészség lehetetlen." - Larry Dossey, M. D., a Testen túli gyógyulás, Az újra feltalált gyógyászat és az Egészséges világok című művek szerzője. „Sokkal részletesebb és ugyanakkor könnyebben érthető és hasznosabb információk vannak ebben a könyvben a testtel és a meditációs gyakorlattal kapcsolatban, mint bármilyen, általam látott könyvben. Stílusának könnyed eleganciája beleolvad az ember tudatába." - Anne C. Klein professzor, vallási tanulmányok tanszék, Rice Egyetem, a Találkozás a Nagy Gyönyörűség Királynővel, Középső Út, Tudatosság és megszabadulás című művek szerzője. "A bön gyakorlat Tibet öt fő spirituális hagyományának egyike. A Gyógyítás formával, energiával és fénnyel olyan figyelemre méltó munka, mely tiszta és érthető bemutatást ad Tibet legősibb vallásának alapjairól és gyakorlatairól." Herbert Bensőn, M. D., Az elnyugodottság válasza és az Idó'tlen gyógyítás című művek szerzője.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Magyar Könyvklub, 2003

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    183

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés