Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Gyógyító talpmasszázs

gyogyito talpmasszazs

Ferdinand Soder-Feichtenschlager, Maresi Weiglhofer: Gyógyító talpmasszázs - Értsük meg és bánjunk helyesen testünkkel

 

GYÓGYÍTÓ TALPMASSZÁZS karban tartja egészségünket és jó közérzetünket. Ez a mű nem a szokványos lábmasszírozásról írott kézikönyv. Természetesen ismerteti annak technikáját, fogásait, ám ennél sokkal többről szól: közérthető programot ad egészségünk megőrzésére, életerőnk fokozására. Így könyvünk energetikai és vitalitásfokozó segítség is az Ön számára, amelyből részletesen megismerheti energiaháztartásának működését és a talpmasszázs, a lábáplás, a gimnasztika kapcsolódási lehetőségeit. a lábmasszázs finom, mégis hatásos segítséget nyújt mindenkinek. A láb megfelelő zónáinak masszírozásával megelőzhetjük és meggyógyíthatjuk a különböző betegségeket. Technikája egyszerű. a nyomások, húzások, simítások - saját gyógyító képességünket serkentik, - fájdalmunkat csillapítják, - feszültségeket és blokkokat oldanak fel. Sok ábra és a régiek mellett számos új megközelítési mód, technikai fogás, gyakorlati tanács teszi a tapasztalt terapeuták számára is értékessé e könyvet.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Hunga-Print Nyomda és Kiadó, 1992

Kötésmód :     kartonkötés

Oldalszám :    183

Ár:                  1200 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés