Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Egyéb antikvár könyvek Antikvár ezoterikus, életmód könyvek Infarktus - Diéta infarktuson átesett betegek számára

Infarktus - Diéta infarktuson átesett betegek számára

infarktus

Gaálné Póda Bernadette: Infarktus - Diéta infarktuson átesett betegek számára

Zsírszegény étrend

 

Ez a könyv azoknak a betegeknek szól, akik szívkoszorúér-betegségben szenvednek, vagy már volt infarktusuk. A megelőzésre, illetve a gyógyításra a gyógyszeres kezelés, életmód-változtatás mellett fontos és lényeges tényező a táplálkozás. Ezért recepteket, menüterveket közlünk, tudomást szerezhet a kedves olvasó azokról az irányelvekről, melyek szerint meg kell változtatni táplálkozását a betegség enyhítése, előrehaladásának megfékezése és a szövődmények megelőzése érdekében. Olyan recepteket közlünk, melyekkel a beteg nem kényszerül külön étkezésre, hiszen az egészségesek is bátran fogyaszthatják, s ezáltal egészségesebben táplálkoznak. A receptek a napi étkezés minden időpontjára tartalmaznak javaslatokat, s egész menüsorok megtalálhatók, az édességek sem hiányoznak a kínálatból.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Medicina Kiadó, 1988

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    237

Ár:                  1200 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés