Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A test a lélek színpada

test a lelek szinpada

Gonda István: A test a lélek színpada - Az ősi asztrológia arról, hogy mi van a függöny mögött

 

Ez a könyv az életünkről szól, s abban erősít meg bennünket, vállaljuk fel sorsunkat minden nehézségével együtt. Azt hiába várjuk, hogy gondjaink varázsütésre tovatűnjenek, ám hogy miként viszonyulunk hozzájuk, az rajtunk múlik. A világon csak egy dolgot érdemes megváltoztatnunk - a látásmódunkat. Az itt feltárt gondolatok akkor nem tarthatnak számot az Ön érdeklődésére, - ha Önnek még soha nem volt kisebbrendűségi érzése - ha párkapcsolata boldog és harmonikus - ha érti, hogy miért lesz köze újra és újra olyan emberekhez, akiktől még a hideg is kirázza - ha nem fél a ráktkól, az AIDS-től vagy más betegségektől - ha gyermeke pont olyan, amilyennek Ön megálmodta, s Ön példás szülő - ha nőies varázsa, illetve férfias kisugárzása nem marad hatás nélkül környezetére vagy ha nem érdeklik életének valódi - ám láthatalan -mozgatórugói.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Víztérítő Könyvkiadó

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    297

Ár:                  4000 HUF


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés