Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár útikönyvek Antikvár útleírások Mallory nyomában - A Mount Everest titka

Mallory nyomában - A Mount Everest titka

mallory nyomaban

Conrad Anker: Mallory nyomában - A Mount Everest titka

 

Az 1999-es év óriási szenzációja volt, amikor a Mount Everestre induló egyik kutatóexpedíció 8220 méter magasan rábukkant a hetvenöt évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt Geroge Mallory holttestére, mely a gleccser jegébe fagyva elképesztően jó állapotban maradt fent. A körülötte talált személyes tárgyak (karóra, szemüveg, magasságmérő, levelek) és a holttestre rábukkanó Conrad Anker elbeszélése és feltételezései nyomán lélegzetelállító detektívregény bontakozik ki az olvasó előtt.
 A szerzőpáros könyve egymást váltó fejezetekből áll: Anker az expedíció során történtekről számol be, Robert pedig a rendkívül művelt, nagy társasági hírnévnek örvendő Mallory életrajzát ismerteti, s közben hátteret fest az Everest meghódítására tett elszánt kísérletekről.

 

Mallory eltűnése a felfedezések történetének egyik legkülönösebb rejtélye. Nincs még egy könyv, mely meggyőzőbben tárná elénk e talány lehetséges megoldását, mint a Mallory nyomában. S mindezt ráadásul érdekfeszítő és igen olvasmányos stílusban.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Park Könyvkiadó, 2000

Kötésmód :     kötés

Oldalszám :    215

Ár:                  A tétel elkelt! Előjegyezhető


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés