Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A huszadik század világvándorai

huszadik szazad vilagvandorai 01

huszadik szazad vilagvandorai 02huszadik szazad vilagvandorai 03huszadik szazad vilagvandorai 04huszadik szazad vilagvandorai 05 

Dékány András: A huszadik század világvándorai

 

Századunk nagy utazóinak: földrajztudósoknak és szenvedélyes világvándoroknak színes, gazdag portrait-gyüjteménye ez a könyv. Mindenkit megtalálunk benne - Almási Lászlótól Nobiléig -, akinek utazásai, felfedezései, hősi kalandjai a békeévekben lázba hozták a világot. A rövid, találó jellemrajzok s a legsikeresebb felfedezések mozgalmas, helyenként drámai erejű leírása kicsinyített, de jellemző és szórakoztató képét adja egy-egy nagy világutazó egész életének s a huszadik század legjelentősebb földrajzi és néprajzi felfedezéseinek.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt., 1942

Kötésmód :     félvászon kötés

Oldalszám :    218

Ár:                  4000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés