Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Csallóközi uti-képek

csallokozi uti kepek

Ipolyi Arnold: Csallóközi uti-képek

 

Másfél százados adósságot törleszt ifjú kiadónk, midőn Ipolyi Arnold három munkáját könyv alakban kibocsátani készül. Mindhárom mű régiónkról, kettejük ezen belül a Csallóközről beszél, s csak egyikük látott még születésekor, szerzője életében könyvként napvilágot. A másik kettőt a Vasárnapi Újság, Jókai Mór, Pákh Albert és Heckenast Gusztáv képes hetilapja hozta folytatásokban, s nem tudjuk, hány csallóközi familiához jutottak el érdekes, színes, tanulságos szakaszaik; valószínű, hogy nem sok kortárs olvasójukat találtuk volna. Ma viszont két kezünk ujjain megszámlálhatjuk azokat a hazai gyűjteményeket, amelyek e százharminc éves illusztrált évfolyamokat birtokolják.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Kalligram Könyvkiadó, 1993

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    174

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés