Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A kacagó koponyák földjén

A kacagó koponyák földjén

Hangay György: A kacagó koponyák földjén

Első Borneo-kutatónk, Xántus János emlékére, ki magyarságával, szorgalmával és lelkesedésével példaképül szolgált minden, messze idegenben dolgozó magyar kutatónak.

"A borneói fejvadászok nem voltak olyan mesteri trófeakészítők, mint mondjuk egyes dél-amerikai törzsek, de még olyanok sem, mint az új-guineai fejaszalók. Borneón csak egyszerűen levágták a fejet s aztán hagyták, hogy a természet parányi "takarítói" végezzék el a preparálás hosszadalmas munkájának java részét."

 

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Dénes Natur Műhely, 2002

Kötésmód :   Karton

Oldalszám :  205

Ár:                1.600 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés