Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Thaiföld - Lonely Planet

thaifold lonely

Joe Cummings, Steven Martin: Thaiföld - Lonely Planet

 

Akár turistaként, akár üzleti céllal utazzék Thaiföldre, jó hasznát veszi ennek a praktikus ismeretekben bővelkedő, minden részletre kitérő útikönyvnek, mely a Lonely Planet világhírű útikönyvsorozata alapján készült. A tartalomból: Thaiföld szigeteinek és tengerpartjainak részletes bemutatása; Minden, amit Bangkokról tudni kell; 71 jól áttekinthető térkép, köztük egy színes országtérkép; Thaiföld kulturális és történelmi nevezetességeinek tömör leírása; Több száz étterem és szálláshely rövid ismertetése; Alapvető tudnivalók a festői szépségű merülőhelyekről és nemzeti parkokról; Thaiföld tengeri élővilágát bemutató, 16 oldalas, színes melléklet; Praktikus nyelvi fejezet, thai alapszókincs.


Nyelv :            Francia 

Megjelenés :    Park Kiadó, 2005

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    528

Ár:                  3600 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés