Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Olaszország - Lonely Planet

olaszorszag lonely

Hardy Simonis Garwood: Olaszország - Lonely Planet

 

A római kori építészet lenyűgöző alkotásai, a reneszánsz művészet gazdagsága, történelmi korok levegőjét árasztó, elbűvölő városok, hívogató tengerpartok, gasztronómiai élvezetek a pastától a finom borokig - ez az útikönyv a napfényes Olaszország ezernyi csodájával ismerteti meg az utazót. -útvonalajánlatok, részletes programjavaslatok -Olaszország történelmének színes bemutatása -magyar vonatkozásokkal kiegészített, részletes művészettörténeti leírások -a híres olasz konyhaművészet remekei, gazdag étteremválaszték -különféle kategóriájú szálláshelyek az alpesi rifugiótól a Colosseum közeli, ötcsillagos luxusszállodáig -gyakorlati tudnivalók, hasznos címek, telefonszámok -részletes, könnyen áttekinthető térképek -az alapszókincset felölelő, praktikus kisszótár.


Nyelv :            Francia 

Megjelenés :    Park Kiadó, 2005

Kötésmód :     viseltes papírkötés

Oldalszám :    1015

Ár:                  3000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés