Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Párizs - Time Out

parizs time out 01

parizs time out 02parizs time out 03 

Simon Cropper: Párizs - Time Out

 

Minden Time Out útikalauzt egy helyi szakértőkből álló csapat írja a bennfentesek rálátásával. A sorozat könyvei az átfogó kulturális és művészeti ismertetők mellett független beszámolók százait tartalmazzák. Kritikusaink minden úti cél esetében utánajárnak annak, hogy mi a legjobb, a legrosszabb, a legdivatosabb vagy a leginkább túlértékelt egy adott helyen.
Ezúttal a térképeken is jelöltük a szállodákat, az éttermeket, a kocsmákat és a nevezetességeket.
A könyv bemutatja, hogy a világ egyik legkedveltebb városa mitől tud annyira elragadó maradni. A könyv írói ártatlan szemmel merülnek alá a város mélységeibe: a közhelyekkel szemben kritikusak, de szenvedéllyel írnak a művészetekről, a különböző trendekről, a divatról, az ételekről, a város hőseiről és antihőseiről, illetve tájékozódási pontjairól. Nincs még egy útikönyv, amely ilyen eleven, pontos képet festene Párizsról. 


Nyelv :            Francia 

Megjelenés :   Alexandra Kiadó, 2007

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    424

Ár:                  3000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés