Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Hívja, várja Győr-Sopron megye

hivja varja gyor sopron megye

Z. Szabó László: Hívja, várja Győr-Sopron megye

 

Győr-Sopron megye változatos, szép vidék, része a Kisalföldnek. Területegységei: a folyóvízi üledékkel vastagon fedett Győri-medence, a majdnem Győrig nyúló Pannonhalmi-dombság, a Szigetköz, ez a Duna ágvizeitől át- meg átszőtt szigetvilág, a Rábaköz, a Hanság, ez a valamikori lápos-mocsaras terület, a Fertő-tó környéke és az Alpok idáig húzódó ága, a Soproni-hegység. A megye idegenforgalmi érdekesség. Az elmúlt években két milliónál több ember fordult meg itt. A látogatót kényelmes szállodák, turistaházak, campingek és készítményeikről híres éttermek várják. 


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Győr-Sopron Megyei Idegenforgalmi Hivatal

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    64

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés