Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár útikönyvek Antikvár útikönyvek Őrség és alpokalja kerékpáros útikalauz

Őrség és alpokalja kerékpáros útikalauz

orseg es alpokalja kerekparos utikalauz

Szokoly Miklósné: Őrség és alpokalja kerékpáros útikalauz - 1:80 000

 

Többnyelvű útikalauz, részletes, négyszínnyomású útvonaltérképpel, várostérképekkel. Az ajánlott túrák útvonala Magyarország nyugati határszéle közelében, a viszonylag még érintetlen Őrség és Vas megye gyönyörű tájain vezet. A határon átkelve néhány túrát ajánlunk Burgenlandban is. Az útvonaltérkép M 1:80 000 léptékű turistatérkép, amely a turistautakat is ábrázolja, árnyalatos, négyszínnyomású, domborzattal, hegy- és vízrajzzal. A jelmagyarázat ötnyelvű. Az atlasz ábrázolja az Őrség, a Vasi-hegyhát, Kőszegi-hegység, Kemeneshát, Szombathely környéke, Rába és Répce mente területét. Ez a vidék kedvelt turista úti cél, hiszen közismerten gazdag szép és védett természeti értékekben, műemlékekben, néprajzi, történelmi nevezetességekben. Patinás, nagy múltú városokat (Kőszeg, Szombathely, Körmend, Sárvár), dimbes-dombos, patakokkal átszelt erdőket, réteket, ezeréves templommaradványokat, kastélyokat, skanzeneket láthatunk ezen a vidéken. Kedvezőek a kerékpártúrázás feltételei is. Túraútvonalaink jórészt ú.n. kerékpárbarát utakon vezetnek, amelyeken jellegzetes útbaigazító táblák segítik a kerékpárosokat (Írottkő Naturpark, Vasi és Őrségi kerékpáros úthálózat), egyébként kis forgalmú mellékutakon kerekezhetünk.


Nyelv :            Magyar, német, angol

Megjelenés :   Frigoria Könyvkiadó, 2016

Kötésmód :     spirálkötés

Oldalszám :    118

Ár:                  2000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés