Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Svédország

Svédország

Németh Adél: Svédország

A földrajzi fejezetet írta: Juhász Árpád. A történelmi és irodalmi fejezetet írta: Madary Kamill.

Panoráma "mini" útikönyvek.

Svédország a végtelen erdők, tavak, szigetek, bővizű folyók birodalma...Stockholmot - varázslatos szigetvilágának köszönhetően - Észak Velencéjének is nevezik. Élményt adó látnivaló a stockholmi skanzen és a Vasa folyó. Skandináviában itt található a legtöbb rúnaírásos kő. A modern kor bravúros építészeti megoldása a Globen, a Malmő - Koppenhága közötti híd. A Lappföld a rénszarvasok világa, újkori nevezetessége a jégszálloda. A híres svédek névsora végtelen: Alfréd Nobel, Carl von Linné... A svéd filmgyártás kiváló művészei Greta Garbo, Ingrid Bergman, Ingmar Bergman...

A Panoráma országkalauzok új kötete a svéd tájak, városok minden szépségét elénk tárja, 27 térkép segít a tájékozódásban, számtalan fotóillusztráció teremt kedvet az utazáshoz.

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Panoráma, 2002

Kötésmód :   Karton

Oldalszám :  200

Ár:                

A példány elfogyott. Előjegyezhető!


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés