Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

12 próbaérettségi kémiából

12 probaerettsegi kemiabol

Blázsikné Karácsony Lenke , Dr. Kiss Lajosné: 12 próbaérettségi kémiából

Középszint - írásbeli

 

A 2004/2005 tanévtől a kétszintű érettségi vizsgarendszer bevezetésével - mint minden tárgyból - kémiából is megváltozott az érettségi vizsga szerkezete és tartalma. Azon kívül, hogy emelt és középszinten tehetnek vizsgát az érettségizők, változás az is, hogy mindkét szinten van írásbeli és szóbeli vizsga egyaránt, és a szóbeli vizsga egyik altétele egy kísérlet (amely lehet a vizsgán elvégzendő is) tapasztalatainak ismertetése és értelmezése.
Fontos tudni azt is, hogy míg a középiskolai tananyagot leredukálták a kilencedik és a tizedik osztályban tanított általános, illetve szerves kémiára, addig az érettségi vizsga követelményeiben teljes részletességgel szerepel a valaha tizenegyedik osztályban tanított szervetlen kémia is. Jelenleg ezzel az anyagrésszel utoljára az általános iskolában találkozik a tanuló, és természetesen akkor még - az általános kémiai ismeretek hiányában - leíró jelleggel, nem pedig ok-okozati összefüggések alapján tárgyalva.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Maxim Könyvkiadó, 2007

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    184

Ár:                  1200 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés