Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár természettudományi könyvek 88 színes kép a kerti károsítókról

88 színes kép a kerti károsítókról

88 szines kep a kerti karositokrol 01 

88 szines kep a kerti karositokrol 02 

Dr. Bodor János: 88 színes kép a kerti károsítókról

 

A házikertekben és hétvégi telkeken kertészkedők egyik legnagyobb gondja a gyümölcsfák, a szőlő, a zöldség- és dísznövények megóvása a sokféle kártevőtől és betegségtől. Lombjukat, virágukat, termésüket, gyökérzetüket rovarok rágják, atkák szívogatják, ürülékükkel szennyezik, nyálukkal rendellenes sejtszaporodást váltanak ki. A gombák, baktériumok, vírusok elszíneződő, beszáradó foltokat okoznak a leveleken, gyümölcsökön, a fás részeken pedig rákosodó sebeket. Betegséget okoz a létfontosságú tápelemek valamelyikének hiánya is. Károsítanak az időjárási elemek is (jégeső). Sok munkával, nagy gondossággal felnevelt növényeink hatékony védelmének alapfeltétele a sokféle károsító pontos fölismerése. A kertészkedők nem fordulhatnak minden bajukkal a szaktanácsadásra hivatott intézményekhez, erre nincs is mindig szükség. A leggyakrabban előforduló károsítók elég nagy biztonsággal felismerhetők a jellegzetes tüneteket s a tulajdonképpeni kárt okozó fejlődési alakot ábrázoló színes képek segítségével.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat, 1982

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    88

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés