Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Sztálin: Kínáról

 sztalin kinarol

Sztálin: Kínáról

 

A leninizmus zászlaja alatt aratta világtörténeti győzelmeit a nagy kínai nép, amely szétzúzta a Kuomintang-reakció és az amerika imperializmus egyesített erőit.
A kínai nép győzelmét az biztosította, hogy a nemzeti szabadságharcban a kínai proletariátus megszerezte magának a hegemóniát, a vezető szerepet, ami azáltal vált lehetővé, hogy a kínai proletariátust és pártját, a Kínai Kommunista Pártot, Lenin és Sztálin tanítása vezérelte.
A Kínai Kommunista Párt taktikájáról szóló műveinek. E műveket Sztálin elvtárs - csekély kivétellel - az 1925-27-ben lezajlott kínai forradalommal kapcsolatban, e forradalom éveiben írta. E művek elméleti és gyakorlati jelentőségét azonban a megírásuk óta eltelt évek nemhogy csökkentették, hanem még fokozták.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Szikra Kiadó, 1950

Kötésmód :     vászonkötés

Oldalszám :    206

Ár:                  1000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés