Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A fáraók birodalma

faraok birodalma 01

faraok birodalma 02faraok birodalma 03faraok birodalma 04faraok birodalma 05faraok birodalma 06 

Zahi Hawass: A fáraók birodalma

 

Dr. Zahi Hawass egész életét egy olyan kultúra tanulmányozásának szentelte, amely máig nem merült feledésbe. Könyvében újszerű megvilágításba helyezi a fáraók világát, illetve az egyiptológia tudományának régebbi és a modern kori változatát. Az ókori Egyiptomról festett tablón helyet kapott az építészet, a képzőművészet, a mitológia, az uralkodók magánélete, a közemberek mindennapjai és mindazok, akik e nép történelmének alakításában szerepet játszottak. A kötet mindezek mellett páratlan betekintést nyújt a legújabb felfedezésekbe és ásatási munkálatokba.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   Alexandra Kiad, 2006

Kötésmód :     kartonkötés, papírborító

Oldalszám :    415

Ár:                  5000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés