Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Háború

haboru santha 

B. Sántha Balázs: Háború 

 

B. Sántha Balázs szerző - akinek nevével Budai-Sántha Balázs, vagy Budai-S. Balázs formációban is találkozhattunk más műfajokban - hamarosan egy lényegében hiánypótló történelmi regénnyel áll elő, amely a Don-kanyar rosszat sejtető, félelemmel teli, embert próbáló valóságába repíti olvasóit.. A szerző történelmi drámája a 2. magyar hadsereg tragédiáját dolgozza fel, három szereplő szemszögén keresztül átélve az 1942-43-as doni eseményeket. Egy tartalékos honvéd, egy munkaszolgálatos és egy, a Don túloldalán velük farkasszemet néző szovjet szoldát fejezetenként egymást követő izgalmas történetein, az ő szemszögükből látott egyéni sorsokon, tragédiákon keresztül, szélesebb rálátásban követhetjük végig 1942 nyarától 1943 tavaszáig a doni hadműveleteket, míg sorsuk keresztezi egymást.
A könyv eseményeit a kiadó és a szerző állítása szerint túlélők visszaemlékezései, frontnaplók, megmaradt levelekből fennmaradt események ihlették, ennek köszönhetően, mind nyelvezetében, mind hangulatában is korhű történelmi drámát kapunk. A könyv várható megjelenése 2017. augusztus első hete.
Mindenképpen kíváncsian várjuk.


Nyelv :            Magyar  

Megjelenés :   MPB Hungary, 2017

Kötésmód :     papírkötés

Oldalszám :    550

Ár:                  2000 HUF   


 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés