Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A korona-fillér pénzrendszer

korona filler penzrendszer

Leányfalusi Károly-Nagy Ádám: A korona-fillér pénzrendszer

Magyarország fém-és papírpénzei 1892-1925.

 

Sokunk számára egy hiánypótló kiadvány készült el. Leányfalusi Károly-Nagy Ádám szerzőpáros rendkívül aprólékos átdolgozott kiadványát jelentette meg az MÉE 2006. áprilisában. A katalógus a "KORONA-FILLÉR PÉNZRENDSZER" 1892-1926 közötti korszak magyar fém- és papírpénzeit dolgozta fel.

Az igen igényes katalógus színes képekkel illusztrált kiadvány, mely a lehetőségek szerint az utóbbi évek ármozgásait figyelembevéve tájékoztatást ad a jelenlegi árfolyamokról. Természetesen, mint minden ilyen adat vitatható, de úgy gondolom, hogy az értékelést végző gyűjtőtársak törekvése ebben az értelemben megkérdőjelezhetetlen.

A katalógus 1500 példányban készült

 

Nyelv :           Magyar  

Megjelenés :  Magyar Éremgyűjtők Egyesülete, 2006

Kötésmód :    papírkötés

Oldalszám :   162

Ár:                 2500 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés