Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

A kelták nyomában Magyarországon

Szabó Miklós: A kelták Magyarországon

Szabó Miklós: A kelták Magyarországon

/HEREDITAS/

Szabó Miklós könyve annak a népnek a történetét, művészetét , szokásait, vallását eleveníti meg a magyar múzeumokban őrzött leletek alapján , amely az i.e. V. században indult el  hódító útjára. A keltaság történetében a Kárpát-medencének fontos szerep jutott. Az első kelta hódítók az i.e. IV. század elején érték el Nyugat-Magyarországot, százados, szívós küzdelemben leigázták az illyr őslakosságot és hosszú időre megvetették  lábukat a Közép-Duna-medencében.

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Corvina, 1971

Kötésmód :   Papír

Oldalszám :  86+24 t. (fotók)

Ár:                1500 HUF

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés