Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Pannonok évszázada

Fitz Jenő: Pannonok évszázada

 

Fitz Jenő: Pannonok évszázada (Pannonia 193-284)

HEREDITAS

Fontos korszakváltás a Római Birodalom történetében a II. és a III. század fordulója, pontosabban 193. Az évekig tartó polgárháború kezdete ez s egyúttal a pannoniaiak csillagának emelkedése is. A háborút a volt pannoniai helytartó, Septimius Severus, a csaták javarészét a pannoniai és Duna-vidéki legiok nyerték meg. A háború befejezése után a császárikedvezések évtizedekre új virágkort hoztak a Duna mellé, s megnyitották az utat a pannoniai katonák számára a legmagasabb katonai és polgári tisztségek felé.

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Corvina, 1982

Kötésmód :   Papír

Oldalszám : 78+23 t. (fotók)

Ár:                 

A példány elfogyott. Előjegyezhető!

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István
 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés