Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Európai politikai rendszerek

Európai politikai rendszerek

 

Európai politikai rendszerek

Szerk.: Kardos József, Simándi Irén

"Nemcsak a történész olvasóközönség, hanem maguk a kutatók is manapság egyre inkább a XX. század történetével foglalkoznak. Pedig e század tele volt háborúkkal (ez más századokkal is megtörténik), de ezen túlmenően annyi embertelenséggel, aljassággal és rettenettel, hogy csak örülni lehet elmúltának. Mégis itt volt, szinte tegnap, a ma élők életébe valamilyen formában beleszólt, innen az érdeklődés." (Niederhauser Emil)

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Osiris, 2004

Kötésmód :   Karton

Oldalszám :  976

Ár:                A példány elfogyott. Előjegyezhető!

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István
 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés