Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár társadalomtudományi könyvek Antikvár történelmi könyvek Különbéke. Embermentők és túlélők beszélgetései a holokausztról

Különbéke. Embermentők és túlélők beszélgetései a holokausztról

Különbéke

Embermentők és túlélők beszélgetései a holokausztról.

Szerk.: Kocsor Judit és László Klári

" A 2000-ben alakult Ariadne-csoportban első generációs mentők és túlélők találkoznak és beszélgetnek egymással rendszeresen."

A visszaemlékezéseket fotók, egykorú dokumentumok reprodukciói és bőséges jegyzetapparátus, valamint mutatók teszik jól használható forrássá a történelem iránt érdeklődő olvasók és szakemberek számára egyaránt

 

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Bencés Kiadó, Pannonhalma, 2008

Kötésmód :   Papír

Oldalszám :  241

Ár:                2.000 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István

 

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés