Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár társadalomtudományi könyvek Antikvár történelmi könyvek Tisztelt Ház! A magyar országgyűlések története 1848-1998.

Tisztelt Ház! A magyar országgyűlések története 1848-1998.

Dobszay Tamás-Estók János-Salamon Konrád-Szerencsés Károly-Tombor László:

Tisztelt Ház!

A magyar országgyűlések története 1848-1998.

A magyar történelem iránt érdeklődő olvasóknak szóló munka közérthető formában, jól áttekinthetően, képekkel gazdagon illusztrálva mutatja be a Tisztelt Ház tevékenységét. Megtudhatjuk, hogyan választották meg a képviselőket, mely pártok foglaltak helyet a parlamentben. Megismerhetjük a törvényalkotás menetét, a parlament működését, és felvillannak a kor hangulatát tükröző viták, események. Szemelvényeket olvashatunk minden országgyűlés egy jellegzetes törvényéből. Kronológia segíti az olvasó tájékozódását a parlamenti és alapvető köztörténeti eseményekben. A bőséges képanyagban helyet kapnak a tisztségviselőkről, politikusokról készült fotók, rajzok, karikatúrák és a megörökített életképek is.

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Puskás Tivadar Távközlési Technikum, 1998

Kötésmód :    Karton, papírborítóban

Oldalszám :   216

Ár:                 3600 HUF

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky Istvánstrong

 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés