Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldalon szereplő tételek tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az adott tétel jelenleg nincs készleten.
Kérjük, hogy minden esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Megértésüket köszönjük!

Címlap Antikvár könyvek Antikvár társadalomtudományi könyvek Antikvár történelmi könyvek A magyarországi Szövetséges Ellenőrző Bizottság jegyzőkönyvei 1945-1947

A magyarországi Szövetséges Ellenőrző Bizottság jegyzőkönyvei 1945-1947

 

Feitl István (szerk.): A magyarországi Szövetséges Ellenörző Bizottság jegyzőkönyvei 1945-1947

Az 1945. január 20-án Moszkvában aláírt fegyverszüneti egyezmény alapján létrehozott Szövetséges Ellenőrző Bizottság 1947. szeptember 15-ig, a párizsi békeszerződés letétbe helyezéséig működött Magyarországon. Miután a SZEB irányítása szovjet kézben volt, tevékenysége elsősorban a Szovjetunió érdekeinek érvényesítését szolgálta.

Nyelv :          Magyar,

Megjelenés : Napvilág, 2003

Kötésmód :    Karton

Oldalszám :   453

Ár:                 A példány elfogyott. Előjegyezhető!

 

 

Kérdése van? Meg szeretné vásárolni? Kapcsolattartó: Benyovszky István
 

Nem talált valamit?

Nem találta a honlapunkon amit keres? Írjon nekünk!

Weboldalunk a Budapest Antikvárium több, mint 10000 kötetének és számtalan papírrégiségének csupán töredékét mutatja be.

Kérés

Gépeljük be a képen látható karaktereket! 
Ossza meg a Facebookon
Legyen a rajongónk!
Hírlevél


Hol vagyunk?
Hirdetés
Régi és újabb könyvek, képes levelezőlapok, metszetek, térképek, fotók, plakátok, kéziratok, aprónyomtatványok, régi pénzek VÉTELE és ELADÁSA. Vállaljuk könyvtárak, hagyatékok értékbecslését ingyenes kiszállással.
Kategóriák
Partnereink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés